Hostellerie Schuddebeurs is aangesloten bij Relais Restaurants, een samenwerkingsverband van 22 Nederlandse restaurateurs. Hun uitgangspunten: kwaliteit, streekgebonde keuken, ontspannen gastvrijheid en identiteit.

Smaak en authenticiteit

Smaak & authenticiteit is waar het in de restaurants van Relais Restaurants om draait. En niet alleen de smaak van de gerechten. Ook de smaak die het interieur uitstraalt en de manier waarop de restaurants - en in het geval van Hostellerie Schuddebeurs - de hotelkamers zijn ingericht. De leden van Relais Restaurants gaan tot het uiterste om uw bezoek tot een uiterst aangename beleving te maken. De 22 restaurants van Relais Restaurants zijn hiervoor illustratief. Elk restaurant heeft zijn eigen stijl en sfeer. Gerechten met dezelfde ingrediënten worden overal anders bereid en gepresenteerd. De wijnkaart weerspiegelt de keus en smaak van de restaurateur. Al met al is er bij elk lid sprake van een individuele identiteit en smaak.

Hostellerie Schuddebeurs en Relais Restaurants

Hostellerie Schuddebeurs kenmerkt zich door verfijnde gastronomie en een ongedwongen ambiance, typerend voor de Zeeuwse cultuur. Chef-kok Bart de Bree heeft een fijne neus voor het betere culinaire genieten. Daartoe bedient hij zich van prachtige producten. Het Zeeuwse land en niet te vergeten de zee vormen de basis voor diverse van zijn bijzondere gerechten. Schouws lam, Oosterscheldekreeft, Stellendamse garnalen en lamsoor sieren onder andere de menukaart. Alle gerechten worden in eigen huis bereid. De Maître d’hôtel tekent voor de wijnkeuze. Hostellerie Schuddebeurs is al jaren vermeld in de bekende gidsen en heeft van Gaultmilau dit jaar voor het eerst een “Toque” gekregen.

Voor meer informatie, klik hier: www.relaisrestaurants.nl