Wij zoeken een vroege vogel voor ons ontbijt

Wij zoeken een vroege vogel voor ons ontbijt

Medewerk(st)er ontbijt

Ben jij de medewerker ontbijt/lunch van dé buitenplaats van Schouwen Duiveland? Stap jij elke ochtend met het juiste been uit bed en heb je graag de avonden vrij? Ben jij een echte vroege vogel die klaar staat om onze gasten de dag met een goed ontbijt te laten beginnen? Houd jij van een beetje afwisseling zoals naast het verzorgen van het ontbijt ook het serveren van lunch of klaarzetten van meeting zalen? Dan zijn wij de ideale werkplek. Na het einde van je dienst heb je nog een heerlijke vrije middag om van te genieten. Wil je eens kijken hoe wij met elkaar werken? Een proefdag is altijd mogelijk!

Zo ziet je dag eruit

Omstreeks 07:00 of 07:30 stap je ons bedrijf binnen waarin iedereen nog in volle rust is. Je start het bedrijf op. zet de oven aan en checkt met een scherp oog of je ontbijtzaal er netjes erbij staat. Zijn er aparte tafels voor groepjes en is het assortiment up-to-date? Je begint in de keuken met het afbakken van heerlijke broodjes en croissants en zorgt voor mooie zacht gekookte eitjes. Het spek wordt lekker krokant gebakken in de nieuwe Rational oven, die je deze ochtend helemaal voor jezelf ter beschikking hebt. Je zorgt voor lekker smeuig roerei en start de mooie koffiemachine in de ontbijt ruimte op. Vanaf 08 uur druppelen de eerste ontbijtgasten binnen. Je ziet in een oogopslag wie er behoefte heeft aan een gezellig praatje en wie verzonken zit in z'n ochtendkrant laat je lekker met rust met zn verse kop koffie. Een echtpaar informeert naar een rustige parkeerplek bij het strand en die voorzie je van de nodige informatie. Je zorgt ondertussen ervoor dat het buffet bijgevuld wordt en kookt nog wat zachte eitjes zodat iedereen een vers gekookt eitje heeft. Omstreeks 10 uur heb je de laatste ontbijtgasten "een fijne dag" gewenst en zorg je ervoor dat de ontbijtruimte weer klaar staat voor de volgende dag. Je vult het assortiment bij en geeft je bestellingen door aan de chefkok. Omstreeks 11.30 uur ga je zelf lekker even lunchen, want om 12 uur start de lunch. Onze lunch gasten verwelkom je op dezelfde wijze als je ontbijtgasten, je presenteert ze de menukaart, neemt de bestellng op en serveert deze uit. Wanneer het wat drukker is wordt je bijgestaan door een ervaren iemand uit de bedieningsbrigade. Om 15 uur eindigt je dienst en kun je naar huis en heb je nog een hele middag voor je. 

wij zoeken....

wij zoeken....

 • Iemand die affiniteit heeft met horeca en het gasten naar de zin maken. 
 • Een teamplayer, een vroege vogel, die het ontbijt als háár product ziet en gasten met een glimlach verwelkomt. 
 • Iemand die netjes en georganiseerd het assortiment presenteert aan zijn/haar ontbijtgasten
 • Een gastvrouw in hart en nieren die na het ontbijt beschikbaar is voor de lunch- en terrasgasten. 

wij bieden...

 • Een plezierige, professionele gastgerichte werkomgeving, waarbij je onderdeel uitmaakt van ons bedieningsteam
 • Parttime invulling, waarbij je af en toe ook in de weekenden werkt. 
 • Werktijden van 07:00/07:30 tot 15:00 uur
 • Salaris wat past bij de functie en jouw ervaring 
 • Veel terugkerende gasten die graag om een praatje verlegen zitten bij het ontbijt
 • Goede extra arbeidsvoorwaarden met uitgebreid verzekeringpakket en vakantieregeling. 
solliciteer
Extra arbeidsvoorwaarden

Extra arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsfitness

 • Het bedrijfsfitness plan is voor iedereen beschikbaar, waarbij er keuze is uit een aantal fitness centra in de regio. Je hebt vrije keuze in het abonnement wat bij je past, cadiofit, powerfit, zwemmen, groepslessen, zumba etc etc.               

Vakantie regeling : 

 • We zijn gesloten van 24-12 tot 16-01. Gesloten met Kerst en Oud en Nieuw. Vlak voor de start van het seizoen zijn we ook nog een weekje gesloten van 29 april 2024 tot en met 05 mei 2024.